Castello

Castello_retro

Aceste bucatarii retro sunt o îmbinare între ultimele tendințe de amenajări interioare și trecut. Mobilierul se distinge prin simplitatea liniilor, materiale mate și un design simplist. Elementele conferă căldură, confort și denotă eleganță. Bucatariile retro se pot decora cu accesorii din inflexiuni aurii, argintii sau din cupru. Această amenajare este ideală pentru case, cât pentru apartamente. Cu ajutorul culorilor monocrome, se realizează efectul de încăpere lumioasă și primitoare. Aceste bucatarii retro se pot decora ușor cu obiectele preferate!

Caracteristici:

  • Culori pastelate
  • Linii simple
  • Materiale mate
  • Design eficient
0.00 RON

Go back

Amenjarea unei bucatarii retro necesită o abordare puternic ancorată în trecut, ce surprinde originalitate, și în același timp se păstrează în tendințe. Aceste bucatarii contemporane sunt open space, fiind mereu o reinterpretare a noului și sunt ideale inclusiv pentru suprafețe mici.

Aceste modele de bucatarii retro folosesc în compoziție foarte mult lemn, iar culoarea trebuie să fie una de inspirație vintage. De asemenea, și electrocasnicele incorporabile cu un design retro joacă un rol esențial în completarea design-ului unei bucatarii retro.

Paleta cromatică la care poți apela se bazează pe culori pastelate și pe tonuri de alb sau gri. De asemenea, la amenajarea unei bucatarii retro într-un spațiu mic, poți opta pentru alb fiind o combinație simplă, dar care oferă un efect vizual de impact!

Este bine știut faptul că albul va face ca orice spațiu să pară mai mare și va oferi iluzia de încăpere luminoasă și primitoare.

Mobilierul unei bucatarii retro se distinge prin simplitatea liniilor, prin alegerea materialelor mate și printr-un design eficient și concis. Acestea  în cazul amenjării unei bucatarii retro adaugă nu doar un plus de căldură și de confort, dar oferă și o notă de eleganță desăvârșită.

 În cazul acestor modele de bucatarii retro se potrivesc de minune accesoriile cu inflexiuni aurii, argintii sau din cupru iar alegerea unor astfel de mânere pentru bucătărie sunt ideale.

Un alt element important al unei bucatarii retro este dat de includerea sticlei în orice mod posibil, ce luminează încăperea și îi oferă un aspect deschis și modern. Dotați dulapurile superioare cu uși și rafturi din sticlă și veți avea numai de câștigat.

Acest tip de bucatarii retro sunt ideale atât în case cât și în apartamente. Pentru că stilul este foarte important într-o bucătărie, vizualizează secțiunea noastră dedicată acestor bucatarii retro și inspiră-te din modelele noastre.

 

De ce Kuechentreff ?

Produsele noastre sunt fabricate conform cererilor venite din piață și garantează credibilitatea relației cu clienții.
Avem grijă de mediul înconjurător și deținem certificarea UM.
Utilizăm în mod optim, cu atenție și în spirit ecologic energia.
Simbolul GS oferă garanția că mobilierul nostru respectă reglementările tehnice privind siguranța.
Distincția germană Goldene M îți oferă siguranța unui produs de cea mai înaltă calitate fabricat conform normelor de protecție a mediului.
Primul și singurul producător atestat de Blauer Engel, distincție acordată pentru protecția mediului, protecția sănătății și protecția consumatorilor.
Obținerea certificării PEFC atestă conștiința responsabilă pentru mediul înconjurător.