Blog Detail

Go back

Află secretele unei bucătării albe amenajate perfect

bucatarii albe

Renovarea unei bucătării este o acțiune complexă, pe care orice om alege să o facă la un moment dat. Pentru a avea partea de rezultate de efect, puneți în ordine toate gândurile și ideile. Hotărăște-te cum vrei să arate totul, iar aici te poți folosi de configuratorul de bucătării pe care site-ul nostru îl pune la dispoziție.

Dacă ai în plan să optezi pentru o bucătărie albă aceasta poate fi o idee excelentă, indiferent de situație. O bucătărie albă își va păstra aspectul contemporan atât acum, cât și peste o perioadă lungă de timp, deoarece albul nu se demodează niciodată.

În acest articol vei găsi câteva idei practice pentru a-ți putea amenaja bucătăria astfel încât confortul să fie la el acasă, iar bunul gust să fie observat de toată lumea.

Indiferent dacă ai o bucătărie mică sau una mare, albul este nuanța potrivită, care inspiră prospețime, rafinament și minimalism.  Există două opțiuni principale de amenajare: o bucătărie clasică sau o bucătărie în stil modern. De asemenea, există și câteva elemente esențiale cu diferite funcții într-o bucătărie.

Blatul de bucătărie alb, un element funcțional și modern

Dacă alegi un blat alb pentru bucătăria ta, trebuie să știi că ai mai multe opțiuni. Un blat din marmură albă oferă bucătăriei un aspect cald, îngrijit, care va însenina încăperea. Este adevărat că acest material este mai scump și necesită o întreținere deosebită, însă calitatea lui nu se compară cu niciun alt material. Marmura are o durabilitate ridicată, un aspect elegant, iar albul va face ca designul bucătăriei tale să iasă din tiparele obișnuite.

Blatul modern din sticlă albă îți va înnobila designul bucătăriei într-un mod aparte. Fiind cea mai igienică opțiune la care poți apela, blatul din sticlă îi va conferi bucătăriei un efect ambiental nebănuit. De asemenea, sticla are un aspect estetic deosebit, este strălucitoare și se curăță ușor.

De asemenea, Blatul quartz este de departe cel mai rezistent. Acest material este folosit atât pentru bucătării, cât și pentru băi și baruri. Suprafața acestuia nu se pătează deoarece nu este poroasă și nu reține bacterii.

Oferă bucătăriei tale un stil luxos cu insula de bucătărie albă

Această piesă este importantă într-o bucătărie, deoarece servește mai multor scopuri. Insula de bucătărie poate fi atât un loc de depozitare, cât și un spațiu pentru a pregăti mâncarea sau pentru a o servi.

În cazul în care ai spațiul necesar în bucătărie pentru o insulă, nu ezita să alegi să montezi și tu una. Poți încorpora chiuveta în acest element de mobilier sau o poți lăsa liberă pentru a avea suficient spațiu atunci când gătești. De asemenea, insula de bucătărie poate să înlocuiască ușor masa atunci când dorești să servești cina. În dulapurile inserate în această insulă poți depozita instrumente de gătit, ustensile și chiar unele ingrediente folosite în bucătărie.

 

O insulă albă de bucătărie îți va lumina încăperea, indiferent de poziția în care este așezată. Creează un contrast deosebit de elegant prin alegerea unei culori total diferite pentru corpul de mobilier de sub blat.

Avanatajele unei bucătării albe

  • Se poate asorta mult mai usor cu modele de culori sau cu elemente de design minimaliste.
  • Face camera să pară mai mare și mai aerisită
  • Oferă simplitate și un look minimalist
  • Este perfectă pentru un stil clasic sau modern
  • Arată bine cu piese mate sau lucioase
  • Decorul așezat peste ea este în centrul atenției, albul fiind neutru
  • Se poate vopsi cu o nuanță similară de vopsea specială pentru dulapuri dupa ce se învechește sau pătează
  • Se potrivește ușor cu electrocasnicele albe, care sunt mai ieftine decât cele cromate sau în culori la comandă

Pentru a-ți face o idee despre cum ar arăta o bucătărie albă, vezi categoria Inspirație de pe site-ul nostru.