Mobila de bucătătrie fără mânere, un nou trend în amenajare!

Mobila de bucătărie fără mânere: alegerea ta pentru un aspect modern și practic

mobila de bucatarie fara manere

Mobila de bucatarie fără mânere reprezintă cea mai inspirată alegere pentru iubitorii stilului minimalist. Lipsa mânerelor conferă mobilierului de bucătărie un aspect ultra modern, simplu, elegant și luxos. La KuechenTreff.ro bucătăria ta de vis prinde viață.

Încă te întrebi de ce să alegi mobila de bucatarie la comanda?

Bucătăria este cu siguranță încăperea în amenajarea sau renovarea căreia se investește cel mai mult pentru că mobila de bucătărie la comandă este singura opțiunea care îndeplinește toate citeriile. Aceasta se potrivește perfect cu dimensiunile de care dispui, se potrivește perfect cu gusturile tale și îndeplinește cu succes crieterii ce țin de calitate. În al doilea rând, pentru că electrocasnicele de calitate, plita, cuptorul, frigiderul și mașina de spălat vase se simt destul de seminificativ în buget.

Una dintre părțile bune ale acestei alegeri este că, optând de la început pentru un mobilier de bucătărie executat la standarde înalte de calitate, cum sunt bucatariile KuechnTreff, nu trebuie să îți faci griji în privința înlocuirii acesteia. Mobila de bucatarie Nobilia disponibila la KuechenTreff.ro au garanția funcționării și a aspectului impecabil care durează până la 20 de ani.

De ce să alegi mobila de bucatarie fără mânere?

Pe lângă faptul că îi oferă bucătăriei un asepect luxos și modern, mobila de bucatarie la comandă are și durata de viață îndelungată. Este foarte impportant ca atunci când îți alegi mobila de bucatarie, această să se încadreze perfect în locuința ta acum, dar și peste 10 ani.

Mobila de bucatarie cu fronturi fără mânere are un design simplu, elegant, fără accesorii sau ornamente și este potrivită oricărui decor.

Cum se poate folosi mobila de bucătărie la comandă?

Dacă îți dorești fronturi de bucătărie complet drepte fără frezări și mânere, dar nu știi cum funcționează, îți vom spune chiar noi. În spatele acestora acționează un mecanism ascuns, sistemul Push To Open care printr-o atingere ușoară, încet și fără zgomot îmbină utilitatea cu designul modern.

Cu acest sistem, deschiderea devine foarte simplă: o uşoară atingere a frontului este suficientă pentru ca sertarele şi uşile cu mecanism de ridicare să se deschidă ca de la sine. Închiderea lină şi silenţioasă este garantată de Blumotion. Cu servo-dirve dispui de un sistem pentru întreaga bucătărie. Atât pentru corpurile superioare, cât şi pentru cele inferioare. Utilizatorul poate interveni oricând în procesul de mişcare şi are astfel permanent un control deplin. În cazul unei pene de curent, toate feroneriile rămân pe deplin funcţionale.

Dacă preferi aspectul minimalist, sertarele și ușile top-on, activate printr-o simplă atingere, sunt alegerea potrivită. Poți lua în considerare și unele sertare cu mânere metalice, pe toată lungimea sertarului, simple și discrete. Mobilierul fără mânere creează, așadar, un design simplificat. Dacă mânerele sunt preferate mai mult în amenajarile clasice, dar și în cele moderne, sertarele și dulapurile fără mânere se regăsesc în bucatariile moderne, mai tehnologizate. Pentru un aspect elegant complet, aparatura integrată ascunsă, care poate fi dezvaluită printr-o singură atingere, completează perfect design-ul bucătăriei.

KuechenTreff.ro ține cont de preferințele clienților!